Author Picture

Отлични услуги! Препоръчвам на всеки , който иска да си направи сайт!

Venera Vasileva    Website   
Author Picture

Много съм доволен от съвместната ни работа с г-н Петров. Той беше този, който питаше постоянно кога ще дойде следващата информация и къде да я сложа.
Ще продължавам и занапред да работя с него.

Herbacon GmbH    Website   

Останах много доволен от услугите им, коректни, точни и креативни.Екипът се справи отлично с претенциозните ми изисквания.

Meluxe.eu    Website   
Author Picture

Страхотен партньор, изключително коректно отношение!

Луксима 21 ООД    Website   
Author Picture

От близо година работим с г-н Петров по SEO оптимизацията и поддръжката на сайта ни. По важни ключови думи сайтът ни е на първа страница в Google. Това разбира се е факт благодарение на неговите ценни указания и опит по SEO оптимизация. Препоръчвам го на всички, които искат да постигнат успехи и да се класират на челни позиции в Google.

Ани Христова   
Author Picture

Благодарим за вниманието, съветите, съдействието и всичката работа свързана с изработката и оптимизацията на сайта ни. Резултата е очевидно отличен! SEO оптимизацията – гаранция за успех!

Teddyshop   

Благодаря Ви! Свършихте страхотна работа с обновяването на сайта ми. За кратко време създадохте съвсем нова визия, която изглежда доста по-добре от стария сайт, харесва се на потребителите и на мен. Горещо ги препоръчвам, имат подход към клиентите!

М.Петрова    Website   

Много съм доволен. Въпреки големия брой линк билдинг услуги, които поръчах, всичко беше свършено бързо и с отчет.

Цонов   

 

Добави отзив