Изработка на сайт

Нужен Ви е сайт, който да отговаря на Вашите изисквания – уникален, функционален и на достъпна цена?

  Разполагайки с уебсайт, Вие притежавате едно много гъвкаво средство с многостранни възможности. Уеб сайтът Ви е Вашата визитка в интернет – един неограничен маркетингов инструмент, който може да увеличи многократно клиентите и продажбите Ви.

Изработка на уеб сайт – от тази услуга започва развитието на вашия онлайн бизнес. Днес е трудно да си представим, че един успешен бизнес е възможен без собствен сайт. Ето защо ние използваме мотото, отразяващо реалността: Ако Вашият бизнес не е в интернет, това означава, че Вие не сте в бизнеса. Бил Гейтс

Екипът ни Ви предлага изработка на всякакви видове уеб сайтове и онлайн магазини, с уникална визия и адаптивен дизайн, подходящи за всички видове мобилни устройства. От уеб сайтове за малки фирми до уеб сайтове за електронна търговия, новинарски портали и др. Изграждаме всички проекти със система за управление на съдържанието, която позволява лесно обновяване на съдържанието. Това Ви позволява да не се налага да наемате или чакате програмист да направи актуализации на Вашия сайт.

Поръчвайки изработка на сайт при нас, Вие получавате готов, пълноценен уебсайт със собствен домейн (адрес на уебсайта в Интернет) и качествен хостинг (сървър, на който се съхраняват всички файлове на сайта). Сайтът се изработва изцяло според изискванията на клиента. В края на работата получавате всички необходими данни и напътствия за по-нататъшна самостоятелна работа.

Ние приемаме за изработка само онези проекти, които можем да направим с високо качество и следвайки съвременните тенденции. Нямаме цел да печелим пари по-бързо – стремим се да създаваме сайтове, които да радват техните собственици, посетители и самите нас. Екипът ни използва само съвременни технологии за изработка на сайтове и онлайн магазини, за да бъде вашият сайт ефективен и да решава вашите задачи. Вярваме, че силата на интернет може да помогне на бизнеса ви да расте. Да направите уебсайт е лесно. Трудно е да направите сайт, който да ви донесе клиенти. Сайтът не е просто…ей така, да си го имате. Сайтът трябва да продава!

При изработка на сайт прилагаме най-добрите SEO практики и преди да ги предадем на клиента се преглеждат от нашите SEO експерти. За нас Вие (нашите клиенти) сте най-голямата реклама, затова се стремим винаги да задоволяваме Вашите желания в най-кратки възможни срокове.  

Винаги помнете, че уеб сайтът е Вашата маркетинг машина, която работи денонощно за Вас.

 

Какви сайтове изработваме

Новинарски сайтове
…и други при запитване
Меню