фирмен сайт

 

Стремителното развитие на дигиталната индустрия показва че без интернет вече няма накъде и много изследвания и проучвания на общественото мнение обобщават: средно всеки човек прекарва поне 3 часа в Интернет. Следователно интернет ресурс за всяка компания, т.е. собствен уебсайт, е просто необходимост.

Ако и Вие сте от хората, които все още се чудят „Защо фирмата ми се нуждае от уебсайт?“, тогава тази статия е за вас. В нея ще ви разкажем какви основни задачи ще ви помогне да решите услугата „изработка на сайт„.

„Защо ми е необходим уебсайт за моя бизнес? “- отговорът на този въпрос дават думите на Бил Гейтс: „Ако Вие не сте в Интернет, значи не сте в бизнеса ”…


И така, да започваме:

 

1.Сайтът – това е възможност да заявите за себе си

Да поръчате храна в ресторант, да разберете за цената на билет за концерт, да закупите спортно оборудване или да намерите компания, която ще направи вентилация за вашето кафене – това са задачи, които съвременните хора могат да решат със светкавична скорост с помощта на Интернет.

Ето защо сайтът на вашата компания е инструментът, който ще ви позволи да рекламирате вашата фирма и предлаганите услуги. Повярвайте ни, флаерите и рекламите по стените отдавна са остарели.

А ако нямате сайт … то никой никога няма да ви намери и да разбере за вашето съществуване!

 

2. Сайтът – това е подобряване на имиджа на фирмата

Наличието на собствен уебсайт повишава вашата репутация в очите на всички потенциални клиенти и партньори. Все по-често не офисът на организацията, не лицето на хубавата секретарка, а уебсайтът е първото нещо, което клиентите ви виждат. Модерен, удобен и разбираем сайт ще ви помогне да спечелите доверието им.

 

3. Уебсайтът – вашият денонощен виртуален офис и визитна картичка

Отминаха времената когато беше възможно да научите адреса, например туристическа агенция, само по телефона. И да разберете дали те организират екскурзии или почивки по желаните от вас дестинации, отново, само с обаждане и то, само в работно време.

Сега вашият сайт по всяко време на деня или нощта, ще даде информацията, от която се нуждае потребителят: вашите контакти, режим на работа, списък на услугите, които предоставяте, и много други. ВАЖНО: Губите около 25% от клиентите, ако нямате собствен сайт

 

4. Сайтът – инструмент за бизнеса и нов канал за продажби

Уебсайтът може да бъде ефективно средство за правене на бизнес.

С компетентен подход сайтът се създава въз основа на задачите, които трябва да изпълнява и целевите действия, които искате потребителят, посетил вашия сайт, да изпълнява безпроблемно.

Ако вашият сайт е създаден мъдро, изпълнен с интересно и полезно съдържание, а интерфейсът му е обмислен до най-малките детайли и е приятно и удобно за потребителя да извършва целенасочени действия върху него, тогава бъдете сигурни, че сайтът определено ще ви донесе печалба, тоест ще се превърне в един от каналите за продажба на вашия бизнес.


5. Уебсайтът – офис асистент без заплата

Сайтът на компанията не е само вашият информационен център, а вашият личен асистент (още един от вашите служители), чиито задължения включват:

  • запознава потребителя с фирмата ви и ненатрапчиво обяснява защо заслужавате доверието му.
  • предоставя информация за асортимента на стоки или услуги.
  • съобщава за работното време, условията за покупка, плащане, доставка, връщане.
  • показва къде се намира офисът на компанията и т.н.

Собственият ви интернет сайт ви дава възможност да спестите бюджети за телефонни комуникации, да спестите разходи за труд на служителите си, за да изясните всички въпроси, които клиентите ви задават всеки ден. Така сайтът се превръща в независима връзка във вашия бизнес, която ви помага да продавате стоки и услуги, като същевременно спестявате офлайн ресурси в офиса.

 

Извод: Правенето на бизнес чрез интернет не е прищявка, а необходимост на нашето време.

 

За всяка съвременна компания да има собствен уебсайт това е:

  • потвърждение на нейната сериозност и стабилност
  • грижа за клиенти и партньори
  • допълнителен маркетингов канал
  • точка на растеж за увеличаване на печалбите
  • спестяване на ресурси от офлайн офиса

 

Докато Вие сте в размисъл, вашите конкуренти вече привличат нови клиенти чрез своя уебсайт! Така сами развиват нов канал за продажби на техните продукти.

Ако все още нямате уебсайт, моля, свържете се с нас. Създаваме стилни сайтове с безупречна използваемост. И след разработката, ще помогнем да спечелите целевата ви интернет аудитория: оптимизираме сайта за търсачки, конфигурираме реклама в Google, както и осигуряваме стабилната му и безпроблемна работа.

Искате ли уебсайт за вашата фирма? Просто трябва да се свържете с нас чрез Форма за поръчка или да ни се обадите на 0892 301 667.

 
Може да прочетете също: