SEO оптимизация

SEO оптимизация на уеб сайтове и онлайн магазини!

Какво е SEO и защо е важно?

SEO (search engine optimization) е комплекс от дейности по вътрешна и външна оптимизация на уебсайтове, насочени към повишаване на видимостта на уеб сайта в търсещите машини, показване на ключови заявки в топ 10 и увеличаване на органичния трафик от търсачките. Съвременната оптимизация за търсачки включва комплексна работа по целия сайт! Тази работа е насочена към привличане на нови клиенти, увеличаване на реализациите (заявки, продажби, обаждания), утвърждаване на бранда и повишаване доверието на потребителите. Извършването на качествена SEO оптимизация е първата задача пред всеки собственик на сайт след неговото създаване. Уебсайтът трябва да печели пари, а това е възможно само когато е посещаван. SEO е методът, който ви позволява да увеличите трафика, да привлечете клиенти, които са заинтересовани от Вашите продукти или услугите, които предлагате, както и да създадете добър имидж на фирмата си. Грамотната и професионална SEO оптимизация на сайт е много повече от „класиране на Топ позиции”. В преследването на класиране на 1-ва страница, не трябва да се забравя за основната цел – привличането на нови клиенти. Основната задача на SEO е да увеличи продажбите. Не е достатъчно просто да заемете места в Топ 10 за някои търсения. Това, което е наистина важно, е увеличаването на конверсиите: посетителите трябва да правят поръчки, да използват обратна връзка, да задават въпроси и да извършват телефонни обаждания. Именно тези целеви действия показват, че вашият сайт работи.

Какви са ползите от SEO?

1 – Достигането до целевата аудитория – Най-важно за всеки уеб сайт е да достигне целевата си аудитория. Колкото и красив да е сайтът Ви, няма полза, ако никой не го посещава. SEO оптимизацията увеличава броя на посетителите на Вашия сайт, което от своя страна носи печалба за Вашия бизнес.

2 – Преобразуване на посетителите в клиенти – SEO не е само за увеличаване на посетителите на сайта. Това означава конвертиране на посетителите в клиенти на Вашия бизнес с прилагането на различни техники за оптимизиране.

3 – Изграждане на онлайн репутация – добре оптимизиран уеб сайт увеличава лоялността на клиентите към бизнеса Ви. Клиентът се чувства уверен да купува Вашите продукти или услуги. А добре оптимизиран уеб сайт улеснява посетителите бързо и ефективно да изберат точната информация или продукт, който търсят.

4 – Постигането на топ 10 в резултатите от търсенето в SERP – скорошно проучване показва, че повече от 90% от хората никога не отиват на втората страница от резултатите на търсачките. Целта на SEO оптимизацията е Вашия сайт да се показва на първата страница на резултатите на търсачките, когато хората търсят с ключови думи, свързани с Вашите продукти или услуги.

5 – Получаване на глобални клиенти – Интернет е глобална платформа. Хора от цял свят търсят в Интернет за техните нужди. Тъй като SEO прави Вашия сайт видим в първите страници на резултатите на търсачките, има шансове за получаване на международни контакти за бизнеса Ви, което издига Вашата фирма в световен мащаб.

6 – Ниски инвестиции за висок растеж – стойността на уеб сайт и поддръжката са се променили през годините. Относително лесно (както за физически лица и организации) е да получите име на домейн за уебсайт. Просто трябва да се оптимизирате сайта си по подходящ начин и това на свой ред ще ви донесе повече клиенти и по голяма печалба.

7 – Доминиране над конкуренцията – Тъй като добре оптимизираният уебсайт носи повече клиенти и увеличава печалбата Ви, Вие сте в състояние да увеличите обема на Вашия бизнес или организация, което означава, че можете да доминирате над конкурентите си и да издигнете бизнеса си на високо ниво.

8 – Намалява риска – ако сайтът ви е с качествена SEO оптимизация намалява рисковия фактор за Вашия бизнес. Това е, защото дори ако по някаква причина броят на купувачите намалява в собствената страна или регион, онлайн клиентите ще продължат да поръчват. Това е едно от уникалните предимства на SEO оптимизацията.

 

  • Дългосрочни резултати
  • Увеличение на видимостта на сайта
  • Ръст на позиционирането
  • Увеличение на посещаемостта
  • Увеличение на продажбите
  • Утвърждаване на бранда
  • Увеличаване на доверието на потребителите
  • Възвръщаемост на инвестициите

Етапи на SEO оптимизация на сайт:

SEO е дългосрочна инвестиция! Колкото по-рано започнете да инвестирате в развитието на Вашия уеб сайт, толкова по-бързо ще получите резултати.

• Всички посочени действия за SEO оптимизация се извършват съгласно Указанията на Google за оптимизация. • При извършване на SEO услугите ни използваме само „Бели“ методи, предпазващи сайта Ви от наказания.

Меню