SEO оптимизация

SEO оптимизация на уеб сайтове и онлайн магазини!

 

Какво е SEO?

SEO (search engine optimization) е комплекс от дейности по вътрешна и външна оптимизация на уебсайтове, насочени към повишаване на видимостта на уеб сайта в търсещите машини, показване на ключови заявки в топ 10 и увеличаване на органичния трафик от търсачките.

Съвременната оптимизация на търсачки включва комплексна работа по целия сайт! Тази работа е насочена към привличане на нови клиенти, увеличаване на реализациите (заявки, продажби, обаждания), утвърждаване на бранда и повишаване доверието на потребителите.

 

Защо е нужна SEO оптимизацията?

Извършването на качествена SEO оптимизация е първата задача пред всеки собственик на сайт след неговото създаване. Уебсайтът трябва да печели пари, а това е възможно само когато е посещаван. SEO е методът, който ви позволява да увеличите трафика на уебсайта, да привлечете клиенти, които са заинтересовани от Вашите продукти или услугите, които предлагате, както и да създадете добър имидж на фирмата си.

Грамотната и професионална оптимизация на сайт е много повече от „класиране на Топ позиции”. В преследването на класиране на 1-ва страница, не трябва да се забравя за основната цел – привличането на нови клиенти. Основната задача на SEO е да увеличи продажбите. Не е достатъчно просто да заемете места в Топ 10 за някои търсения. Това, което е наистина важно, е увеличаването на конверсиите: посетителите трябва да правят поръчки, да използват обратна връзка, да задават въпроси и да извършват телефонни обаждания. Именно тези целеви действия показват, че вашият сайт работи.

 

Какви са ползите от SEO?

 

Дългосрочни резултати
Увеличение на видимостта на сайта
Ръст на позиционирането
Увеличение на посещаемостта

Увеличение на продажбите
Утвърждаване на бранда
Увеличаване на доверието на потребителите
Възвръщаемост на инвестициите

 

Етапи на SEO оптимизация на сайт:

 

Технически и SEO анализ на сайта за откриване на проблемите, пречещи на доброто представяне на сайта в търсачки.
Анализ на аудиторията и нишата, в която се развива сайта, в зависимост от предлаганите продукти, услуги или извършвани дейности.
Анализираме Вашите конкуренти, за да подберем и реализираме най-ефективната стратегия за развитие на Вашия сайт.
Анализ и подбор на подходящите ключови думи и фрази, по които ще оптимизираме сайта.
Корекция на проблемите, открити при анализа на сайта, настройки и оптимизиране кода и структурата на сайта, оптимизиране на съдържанието, мета и H тагове, изображения, url адреси, подобряване на скоростта на сайта и др.
Анализ на линк профила на сайта. Регулярно изграждане на качествени и релевантни връзки към сайта, социални сигнали и др.
Един от най-важните моменти в съвременната SEO оптимизация на сайтове е удобството на сайта за потребителя. Целта на юзабилити е да направи сайта възможно най-удобен, така че потребителят да предприеме необходимите действия, да бъде винаги доволен и да посещава сайта редовно.
Анализираме ефективността на извършените дейности и въздействието им върху сайта. Изготвяне на месечен отчет.

Цени за SEO оптимизация на сайт

SEO е дългосрочна инвестиция! Колкото по-рано започнете да инвестирате в развитието на Вашия уеб сайт, толкова по-бързо ще получите резултати.

 

• Всички посочени действия за SEO оптимизация се извършват съгласно Указанията на Google за оптимизация.
• При извършване на SEO услугите ни използваме само „Бели“ методи, предпазващи сайта Ви от наказания.