изработка на сайт за къща за гостиЗавършихме изработката на уеб сайта на Къща за гости Колешеви. Сайтът е с модерен респонсив дизайн, което позволява да се визуализира еднакво добре на всички устройства – мобилни телефони, таблети, лаптопи и стационарни компютри.
Вградени са и необходимите функции за такъв вид сайт: галерия, подробен преглед на стаите, както и форма за резервации.
Сайтът е мултиезичен, като към момента включва български и английски език, но с предвидена възможност за добавяне и на други езикови версии.
Съдържанието може да бъде обновявано лесно от собственика на уеб сайта чрез лесен и удобен административен панел.

Къща за гости Колешеви се намира в село Бял Извор, общ. Опан, обл. Стара Загора, и е едно уникално и атрактивно място, подходящо както за семейни почивки, така и за фирмени събирания. Място, където ще намерите спокойствие, тишина, чиста природа и гостоприемство.

Създадена за Вашата удобна и приятна почивка, къща за гости “Колешеви” разполага с единични, двойни, тройни стаи и студия, луксозно обзаведени в модерни тенденции и с всички необходими удобства за нашите гости.

На разположение на гостите на къщата са голяма лятна градина, външен басейн, детска площадка, барбекю, боксов ринг, фитнес и други.

Адресът на сайта е https://koleshevi.com.
Може да прочетете също: